jeg vil have fisse sex og samliv

15 sep. - Skrevet September Han mener bare hvad han siger. Hvis han bare ville have et skrald kunne han tage i byen og støve en eller anden trunte op. Jeg kunne have skrevet det samme (indsæt blot "pik" på "fisses" plads), hvis en mand havde spurgt mig om jeg kun var ude på at få sex. Det gør de sjovt. 7 apr. - Synes engang imellem det kan være svært at finde de rigtige ord, når man gerne vil sige noget til hinanden under sex, uden at komme til at lyde som en tysk Jeg siger bare hvad jeg vil have.. Vil jeg kneppes siger jeg: knep mig.. og vil jeg elskes siger jeg:elsk med mig "slik min fisse!" "kald mig en tøs!! February Tissekone og tissemand for det meste. Men i en drillende tone, fordi det jo nok ikke bliver brugt i en seriøs sammenhæng. Det er kun mellem mig og min mand vi bruger de ord. Vi siger også pik/fisse selvom det ikke ligefrem er pæne ord, men synes kusse er et virkelig hæseligt ord. Min kæreste siger at kusse.

Swinger randers lækker fisse

Efter at ha' set DR's tema om kussen, vil jeg spørge jer om hvad i kalder jeres? Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites. Jensen Startet fredag kl. Fisse eller dåse når samtalen er med voksne. Så lader man tommeltotten glide langs underbuksekanten, og man kan opleve, at hun bliver mere utålmodig. Man starter med at kæle for hende over hele hendes krop uden på tøjet.

jeg vil have fisse sex og samliv

23 nov. - En sød, basisk eller sur fisse? Jeg tror, at min er i den sure ende - og det er jeg okay glad for, indtil videre, men jeg er heller ikke sikker på, om den nu ER sur:gruble: Den smager surt:genert: Bliver en sød fisse ikke sådan lidt lummer-agtig at slikke? Hvis nu man gerne vil have en så basisk fisse som muligt. 7 apr. - Synes engang imellem det kan være svært at finde de rigtige ord, når man gerne vil sige noget til hinanden under sex, uden at komme til at lyde som en tysk Jeg siger bare hvad jeg vil have.. Vil jeg kneppes siger jeg: knep mig.. og vil jeg elskes siger jeg:elsk med mig "slik min fisse!" "kald mig en tøs!! Sex og samliv Skrevet af Emil Ryttergaard | | / Det kan godt være, at pornofilmene viser, at man sagtens kan slikke fisse, sutte numsehul og tungekysse bagefter. Men i filmene kunne alienen Danske læger advarer om sygdomsepidemi: 'Det er meget anderledes, end vi plejer at se' · .

Forrige 1 2 3 4 5 Næste Side 1 af 5. Jeg kunne have skrevet det samme indsæt blot "pik" på "fisses" pladshvis en mand havde spurgt mig om jeg kun var ude på at få sex. Arkiveret Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar. Og så ville jeg nok overveje om det bare var en standard line han fyrede af. Dette emne Date i københavn tantra massage fyn indhold Dette emne Dette forum Avanceret søgning. Jeg kan ikke ha' det ellers temmelig populære udtryk, som mange mænd bruger: Det gør de sjovt nok bare aldrig. Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste Side 1 af 6. Den skal helst smage af 2 dages gammel urin og sved, blandet med en god aroma fra et nyudtømt anus Vask dig med alm. Syltede agurker og cornichoner smager skønt på en leverpostejsmad eller et stykke rullepølse. Føj for den lede siger jeg bare! Dette emne er nu lukket for yderligere svar. Ingen mand ville kunne få mig med i kanen ved de udtryk Så svaret ligger lidt i det du skrev. Skal jeg til lægen er det mit understel. Jensen Startet fredag kl. Jeg kunne aldrig finde på at kalde den kusse.Jubiichat dk kvinde tilbyder sex


Med hånden indenfor underbukserne hvis der stadig er nogle på  skal man igen lade fingeren glide over skamlæberne. Forrige 1 2 3 4 Næste Side 1 af 4. Har du allerede oprettet en bruger? Arkiveret Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar. Skal det glide, så skal det ikke smage af chokopops eller jordbæryoughurt. Hvad kalder I en pik og en fisse? Hvorfor skal Netflix og HBO pludselig betale for danske film.

jeg vil have fisse sex og samliv